De Bouwstudio

Bart van Venrooij Bouwstudio is een full-service dienstverlenend bouwkundig bureau voor particulieren, bedrijven en professionals, dat u ondersteunt en adviseert tijdens uw bouwproject, in iedere fase van het bouwproces. Dit houdt onder andere het volgende in:

  • Advies, bijvoorbeeld over kavelkeuze, ontwerp of bouwkosten;
  • Maken van bouwkundige tekeningen;
  • Aanvragen van de omgevingsvergunning;
  • Contact onderhouden met constructeurs, adviseurs en gemeenten.

Ik ben een ervaren, dynamische, creatieve en flexibele partner voor uw bouwproject. Als bouwtechnisch ingenieur ben ik al geruime tijd actief in de bouwwereld.
Ik heb voor en met diverse architecten en aannemers gewerkt en met de ervaring aan beide zijden van de tafel is de kennis in huis om de juiste bouwstenen te verzamelen voor een volledige handleiding bij uw bouwproject.

Ik heb ervaring met (ver)bouwen en uitbreiden van veel verschillende typen gebouwen, zoals sociale en projectmatige woningbouw, landhuizen en villa’s, appartementen, kantoren en bedrijfspanden, restaurants en sportaccommodaties. Landelijk, klassiek of modern, ik draai er mijn hand niet voor om.

Bart van Venrooij Bouwstudio luistert naar uw wensen en programma van eisen op weg naar een functioneel, mooi en duurzaam gebouw binnen budget. Het motto is: ondersteuning en advies van de eerste streep tot de laatste spijker.

Aan de slag met uw project

Als u het initiatief neemt om te gaan bouwen of verbouwen, komen er allerlei vragen en keuzes op uw pad. Als u vanaf het begin Bart van Venrooij Bouwstudio betrekt bij dit proces, bent u verzekerd van een passend advies; of het nu om de kavelkeuze gaat, het ontwerp, de bouwkosten of de aanvraag van de omgevingsvergunning.

We doorlopen samen zorgvuldig alle stappen van het bouwproces en bekijken goed wat op welk moment nodig is. Zo ziet bijvoorbeeld een aanvraag omgevingsvergunning er anders uit dan een complete handleiding voor de uitvoering. Door goed te schakelen en te doen wat nodig is houden we de werkzaamheden ook wat betreft het budget in de hand.